Jordan Belfort, cel din a cărui poveste a fost inspirat filmul "Lupul de pe Wall Street", vine pe 18 noimebrie la Bucureşti. 

           Probabil că ai văzut deja filmul "Lupul de pe Wall Street", la fel ca toată lumea şi te întrebi, probabil, de ce mai bat şi eu acum câmpii cu lucruri legate de el. Pai, lucrurile stau cam aşa. Tipul ăsta, Jordan Belfort este, de fapt, cel pe care îl interpreteaza Leonardo DiCaprio în film. DA! Tipul ăsta chiar există şi a fost implicat într-unul dintre cele mai mediatizate scandaluri legate de bursa din anii '90, perioada în care câştiga un milion de dolari pe săptamână.
           Extreme Training, o companie de training fondată in 2005, reuşeşte să îl aducă pe Joran Belfort la Bucureşti.
           Belfort a realizat că toate tehnicile de persuasiune şi vânzări deprinse în periaoda aceea pot aduce câştiguri chiar mai mari dacă sunt folosite corect si legal. Mai mult, aceste tehnici au fost testate pe piaţa de pe Wall Street, o piaţă foarte competitivă, şi au fost sistematizate în propria sa metodă de vânzări, "Straight Line Persuaion".

                Dacă mergeţi să îl întâlniţi, nu vă aşteptaţi la discutii despre producţia cinematografică sau lucruri de genul. "Lupul", fost broker, vine în calitate de speaker şi trainer şi işi pune la contribuţie abilităţile şi cunoştinţele de vânzare şi persuasiune pentru a-i învăţa pe ceilalţi cum pot fi mai persuasivi, cum pot obţine mai mult de la viaţă, cum pot vinde mai mult şi cum pot face aceste lucruri într-un mod etic şi corect, contrar modului în care a acţionat el.
                Ai ocazia să afli tehnicile care i-au adus acele câştiguri fabuloase, poţi învăţa trucuri esenţiale pentru ceşterea puterii de convingere şi cum poţi utiliza aceste tehnici în mod legitim pentru a te feri de necazuri survenite în urma utilizării lor necorespunzatoare.
                Toate astea le poţi afla direct de la cel a cărui viaţă a fost transformată într-un film de Oscar.


Categoria SILVER

1 mai-15 iunie: valoare bilet Silver 279 EUR
15 iunie-31 august: valoare bilet Silver 341 EUR
1 septembrie-30 octombrie: valoare bilet Silver 403 EUR
30 octombrie-17 noiembrie:valoare bilet Silver  465 EUR

Categoria GOLD
1 mai-15 iunie: valoare bilet GOLD 297.6 EUR
15 iunie-31 august: valoare bilet GOLD  359.6 EUR
1 septembrie-30 octombrie: valoare bilet GOLD 421.6 EUR
30 octombrie-17 noiembrie:valoare bilet GOLD 483.6 EUR

Categoria VIP

1 mai-15 iunie: valoare bilet VIP 359.6 EUR
15 iunie-31 august: valoare bilet VIP  421.6 EUR
1 septembrie-30 octombrie: valoare bilet VIP 483.6 EUR
30 octombrie-17 noiembrie:valoare bilet VIP  545.6 EUR