Vă mai amintiți când am stat puțin la taclale pe blog despre experiența Gaudeamus de la sfârșitul lui 2014? V-am povestit cam tot, insistând asupra noilor apariții ale editurilor noastre preferate. Nu cred că le-am precizat chiar pe toate, fiindcă au fost o mulțime de cărți, însă esențialul e acolo. Vă reamintesc de Gaudeamus, ca să vă reamintesc, în același timp, de numeroasele titluri marca editurii Univers.

Cu toate că anul tocmai ce a început, iar târgul de carte parcă ieri s-a terminat, editura Univers deja și-a pregătit rafturile cu noi apariții pentru publicul înarmat cu ochelari pentru citit, căni de ceai și pături călduroase. Mai exact, au început o nouă campanie în jurul Colecției Enigma, una dintre cele mai vechi colecții  dedicate literaturii polițiste și thrillerelor.

Noul volum care se află în pregătire, sub traducerea Ioanei Vighi, va apărea sub titlul ”Lanțul de crime”, de Meg Gardiner. Săptămâna trecută, pagina de Facebook a editurii a fost plină de provocări, în urma cărora cititorii norocoși s-au ales cu câte un exemplar din Colecția Enigma. Însă nu s-au terminat. Tot pe pagina de Facebook, surprizele și ofertele vor fi din ce în ce mai numeroase până la sfârșitul lunii.

Dacă ați pus ochii pe vreo carte din Colecția Enigma, sunt bucuroasă să vă anunț că toate cărțile din colecție sunt reduse până la 40% pe site-ul editurii. Ah! Era să uit. Dacă intrați și pe pagina de Facebook a editurii Univers, o să găsiți o grămadă de link-uri care duc către concursuri în cărți aflate în plină desfășurare.