Da, ai citit bine. ArtQuakeee e în căutare de iubitori de artă! :)

Îți plac cărțile, muzica, filmele bune și arta, în general? Ești în căutare de un loc în care să scrii despre pasiunile tale? Perfect. Ești exact ceea ce căutăm și noi.

Cu toate că ArtQuakeee nu-i decât un blog momentan, ne-am propus să mergem mai departe. Vrem să devenim o revistă online în adevăratul sens al cuvântului. Cititori avem, cărți avem, sponsori și parteneri avem, pixuri și carnețele avem, nu ne mai trebuie decât o echipă mare și frumoasă!

Ce trebuie să faci ca să vii în echipa noastră?

În primul rând, avem nevoie de un material scris în întregime de tine, care să fie cât mai recent și, bineînțeles, să se încadreze într-un dintre categoriile despre care scriem noi (Artă, muzică, fotografie, cărți, filme, dezvoltare personală). Nu contează dacă l-ai publicat undeva sau nu, pentru că nu vrem decât să-l citim. 

Ni-l poți trimite la adresa de email artquakeee [@] yahoo [.] com, iar la subiectul emailului scrie ”ECHIPĂ”.

În al doilea rând, în același email, spune-ne câteva cuvinte despre tine și de ce ai vrea să faci parte din echipa noastră. Nu uita să ne spui și numele tău complet. Ușor, nu? :)

Ce primești în schimbul articolelor tale interesante?

Dacă ne place cum scrii, te luăm cu noi! Tu, pe de altă parte, dacă îți îndeplinești sarcinile ca membru al echipei, vei fi recompensat cu cărți și mici surprize din partea noastră. Pe parcurs, câștigurile se vor diversifica.

Avem nevoie de patru membri, iar tu poți fi unul dintre ei. Așteptăm cu nerpbdare articolul tău! :)